Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

To je neuvěřitelné, jakou snůšku lží jste o V.H. v pár řádcích snesl. Fakt žasnu, divím se, nevěřím svým očím ale musím se smířit s tím, že i s takovými lidmi jako jste vy tady musíme žít.

13 4
možnosti
Foto

A nebylo by dobré ty lži alespoň vyjmenovat? Stačí v kostce.

2 0
možnosti
Foto

Skvěle napsáno - díky. Loutka VH vykonala svědomitě vše, co bylo loutce předepsáno. A nutno podotknout, že to bylo divadélko uvěřitelné a po určitý čas se v té atmosféře pěkně snilo, v tom pohádkaření - o to smutnější bylo probuzení.

8 9
možnosti

Lucie a kdo tu loutku vedl,a proč jsi nám ,kteří máme Havla rádi,to neřekla v době ,kdy žil.Mohli jsme s ním o tom diskutovat.

4 3
možnosti
JL

To, snad ani nestojí za komentář.

7 0
možnosti

Stanislave,trochu si lžeš,když píšeš,že máš rád lidi a dobrou společnost.Doplň: mám rád lidi a dobrou společnost,kterou určím já.

5 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Ten člověk se na odkaz TGM přisál jako parazit a za pomoci propagandy o sobě nechal šířit tuto nesmyslnou legendu. Prezident, který stát založil a vybudoval může mít těžko něco společného s jedincem, který jej zničil.

8 6
možnosti
Foto

až budete Havlovi sahat aspoň po kotníky v nějaké vaší na skle směšné ,,odvaze,,, dejte vědět

8 5
možnosti
PK

pěkně napsáno ...R^

už na podzim mně napadlo jaká by to byla hrůza kdyby byl havel při současné islámské invazi do evropy ještě náš prezident ...

18 5
možnosti
MN

R^ a karma. Václav Havel pro český(a slovenský) národ udělal totéž co Klement Gottwald nebo Emil Hácha. ;-(

8 11
možnosti
ON

O69n41d48ř43e97j 23N35ý25č

10. 5. 2016 20:02

Emil Hácha byl jeden z našich nejlepších prezidentů. Rozhodně lepší než slaboch Beneš třeba.

10 4
možnosti
Foto

Nehorázná snůška fanatických nacionalistických lží

16 12
možnosti
MN

Nacionalismus, kterým havloidi označují vlastence je špatný? A jak bez vlastenectví chcete chránit vlast v případě ohrožení (třeba z té vaší Moskvy)? A když nemáme být českými vlastneci, proč bychom měli být eurovlastenci?

Pocit hrdosti nad svým národem, nad svými tradicemi, nad svou historií je základním stavebním kamenem, pro hrdost a pocit opotřeby chránit i širší - vyšší hodnoty svého teritoriálního okolí.

Vlastizrada či nezájem o ochranu národních zájmů rychle přeroste v nezájem chránit cokoliv. RvEU

13 9
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2906x
Mám rád lidi a dobrou společnost. Zajímám se o železnici a historii vojenství. Chci se podělit o svoje myšlenky o životě. Proto si zakládám tento blog.

Seznam rubrik