Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Geneticky fond Nemecka byl znicen na frontach od Stalingradu az do Berlina. To co vyrostlo po tom jsou ovce ktere jsou manipulovatelne neomarxistickymi budovateli svetlych zitrku. Podle toho to take vypada.

0 0
možnosti

Mate pravdu. Podle toho to v Nemecku tak i vypada. V Cesku zustal geneticky fond zachovan, coz je od Ase az po Jablunkov videt.

1 0
možnosti

No, nesmíme zapomínat na to, že stejně jako Slováci a na rozdíl od Němců nežijeme s vědomím, že naši pradědové právě na platformě nacionalismu rozpoutali vpravdě apokalyptický válečný konflikt a povraždili desítky milionů lidí. Nejeden Němec si s trochou nadsázky raději nechá znásilnit manželku a na sobě nechat naštípat dříví než aby se vyslovil ve smyslu, že někdo do Německa potažmo do Evropy nepatří. Pro ně je tohle příslovečná Pandořina skříňka, u které nechtějí otevřít ani jeden jediný zámek. Můžeme nad tím kroutit hlavou, ale oni se tohoto fakt bojí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2906x
Mám rád lidi a dobrou společnost. Zajímám se o železnici a historii vojenství. Chci se podělit o svoje myšlenky o životě. Proto si zakládám tento blog.

Seznam rubrik