Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Říkáte, že Slovenský lid má zdravé národní uvědomění. Nevím zda za zdraví lid počítáte také mladé prvovoliče, kteří to tomu fašistovi nasypali do volební urny, že jejich národně uvědomělí rodiče se nestačili divit. Slovenské uvědomění končí tehdy, když mají volit kam půjdou studovat a kam se půjdou léčit. Jejich prezident by si nedal na Slovensku vyndat ani zub moudrosti a rodiče ženou své děti studovat daleko od slovenského školství s doporučením, aby se domu snad ani nevraceli. Když jsem sledoval předvolební diskuse jejich politických špiček, které slovenský lid povedou, tak jsem byl snad rád i za našeho Zaorálka a v duchu jsem se mu omlouval. Nemám nic proti Slovákům. Ale slovenské národní uvědomění je stejná komedie jako zapálené fatry na všech kopcích a hradech demonstrující jednotu země, a Jánošík co okrádal jen bohaté.

2 0
možnosti
VS

Jeden vlastenec jménem A. Hitler řval: Nic než národ. V poslední době se těch vlastenců objevilo povážlivě mnoho. Ale když se jich zeptáte co dál a jak dál, tak většinou z nich vy\padnou nesmysly [>-]

4 0
možnosti
JC

Tohle ale Hitler nikdy neřval.

1 1
možnosti
Foto

tzv vlastenčení, nikdy nikomu nic dobrého nepřineslo.

6 9
možnosti
JC

Tak například nám zachránilo jazyk i historii.

1 0
možnosti
JC

Vidím to velmi podobně.

8 3
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2906x
Mám rád lidi a dobrou společnost. Zajímám se o železnici a historii vojenství. Chci se podělit o svoje myšlenky o životě. Proto si zakládám tento blog.

Seznam rubrik